6 mars 2018

Arbetsdag och mystisk ljud.

I höst tappade jag en husnyckel. Som jag letat i alla fickor, väskor, bilen, hela huset och i trädgården. Tvättmaskinen har skramlat när den är på, tittat i silen där det brukar samlas damm och också småmynt. Ingen nyckel. Fick lagat en ny, och tänkte inte mera på det. I morse kom nyckeln fram, den låg i gummilisten på dörren till just tvättmaskinen. Trodde skramlet var något med motorn, men nej. Konstigt att den plötsligt låg där nu, kan ju inte gå dit av sig själv...
Efter polering med stålull försvann ett lager med rost. Ingen stor sak men viktig. Lärde som barn att vara noga med nycklar, måste nog köpa ett nyckelfodral.
Sen blev det ridning och hästskötsel på förmiddagen. I helgen hände en otäck olycka i stallet. En i personalen blev sparkad i huvudet, och ligger nu på sjukhuset. Hon blir bra men har hjärnskakning. Har alltid hjälm på mig både när jag rider, och är i närheten av hästarna. Alla som är i stallet får hjälpa till lite extra nu när hon är sjukskriven.

Kan inte vara sämre än er andra bloggare som börjat plantera. Provar att så frö i äggkartongen och lägger plast över, så får vi se om något tittar fram.


5 kommentarer:

 1. Jag måste nog få hem lite frön jag också. Det är ju så roligt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man måste hitta på något för att få vårkänslor. Jag har inte gröna fingrar, men ger inte upp för det.

   Radera
 2. Lustigt med nyckeln, som dök upp sådär igen...
  Ser att du också har börjat med vårbruket - vad har du sått?
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Vattenkrasse, och rävsvansar. Får se om dom tar sig.

  SvaraRadera
 4. Otäckt med hästolyckan, du måste vara försiktig. Roligt att höra att du inte gett upp med att odla rävsvansar. Hur mår de andra som är hos fosterfamiljen?
  Kram!

  SvaraRadera