17 maj 2017

Ny hund och nationaldag

I söndags var vi i Karlstad i Mariebergsskogen, på cavalierträff. Det regnade hela vägen dit och hem, men i Karlstad var det torrt. Karlstad har en sol som symbol, och har stabilt fint väder.
Det var roligt att möta uppfödaren igen, och många andra med samma ras. Alla hundarna gick en promenad genom parken, som vekligen har mycket att erbjuda av fin natur, restauranger och underhållning på sommaren.

I måndags blev vi erbjudna en fosterhund av Jolines uppfödare. En tik som inte kan användas i avel, 2 år och färdig uppfostrad. Klart vi tackade ja.
Igår var vi och hämtade henne.
Annabell heter hon och är 2 år. Lugn som en filbunke, lydig och bra sällskap för Joline på 11 månader. Trivs hon, får vi köpa henne.
Nu ska Erik ut och hänga ut flaggan på balkongen, och några snåflaggor i utanför dörren. Norges nationaldag firas ordentligt med kungaparet som står på balkongen på slottet och hälsar på alla skolklasser som tågar förbi. När dom går nedanför kungaparet böjer dom flaggan horisontalt av respekt.
Vi får klä oss fint och se på barnen här i Spydeberg där vi bor.2 kommentarer:

 1. Vilket härligt gäng ni var i skogen i Karlstad, ser jättetrevligt ut.
  Roligt för Joline att få sällskap och båda hundarna verkar lugna, tänk att få med båda på samma kort.
  Ni norrmän kan ju det där med att fira nationaldag. Önskar er en fin dag och du kanske bjuder på något extra festligt till middag idag?!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh så fina hundarna är. Jag måste tipsa Alessia om din blogg. Alessia är mitt yngsta barnbarns fästmö och de har skaffat en cavalier.
  Ha en fin 17 maj!
  Grattis Norge!!

  SvaraRadera