6 aug. 2018

Augusti med nya friska tag

Nästan frisk igen, och måste skryta av norsk sjukvård. Några timmars väntan bara på MR, gynekolog, sjukgymnast, och på akuten på sjukhuset.. Allt gick så fort utan väntan någonstans.
Jag hade 5 sekunder på mig att ta foto med mobilen, innan humlorna vandrade vidare.

Igår var vi på Cirkus Arnado här i vår by. Det är slut med exotiska djur, nu var det småhästar och hundar.
Jag förstår inte hur cirkusdirektören gör när han delar sin fru i 9 delar. Satt bara några meter ifrån men hur är det möjligt att hon kom ju ut lika hel...
Världens starkaste man, 200 kilo och 2 meter, var en riktig showman. Man riktigt såg hur musklerna darrade av tyngden.

2 veckor till Alexander börjar 2 året på gymnasiet. Han är 20 år och lite äldre än dom andra, men det går bra. Han får lite extra stöd av lärarna, och från kommunens ungdomsteam så det blir nog bra.


7 kommentarer:

 1. Det är länge sedan jag var på cirkus, trots att de är här varje sommar. Det blir inte av när man inte ha några barn eller barnbarn att hänga med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir aldrig för gammal för cirkus. 20 år sen sist tror jag.

   Radera
 2. Så skönt att du nästan är frisk igen! Norsk sjukvård verkar ju perfekt! Fast jag klagar inte på svensk sjukvård heller, när man verkligen är dålig, så är den jättebra. Lite sämre om det bara är en vanlig åkomma...
  Cirkus gick vi på med våra barnbarn förr, men nu är dom för stora för sånt - tyvärr!
  Ha det så bra, kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir något annat än att se det på tv.

   Radera
 3. JAg är avundsjuk på sjukvården i Norge, det går snabbt att få tid till läkare, röntgen m.m. I Sverige får man vänta, vänta, vänta....jobbigt när man har ont.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. This sunflower is absolutely beautiful! I love how big the middle of the flower is. These are some great photos. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.
  World of Animals

  SvaraRadera