1 juli 2018

Träning och jobb

I slutet av juli ska jag jobba 8 dagar. Âr sjukpensionär, men vem tackar nej att sköta gården jag rider på mot att få rida hur mycket jag vill. Âgarna ska till Albanien 1 vecka, och jag flyttar in i husvagnen och blir "sjef" under tiden. 9 hästar ska ha mat och vatten. Flera har fasta ryttare som kommer och sköter dom 2 gånger i veckan, men det blir lagom mycket att göra för mig. Ett föl, modell mini behöver mycket klappar och går lös på gården. Jag har bara varit där 3 gånger, men måste väl verka ordentlig på ägarna.
För att få lite muskler började mannen och jag med träning i morse. Han tränar 2 gånger i veckan, och jag ska också börja göra det, i vart fall i sommar... Gillade inte gymnastik i skolan, men nu kan man ju själv bestämma vad man vill träna och hur länge. När det är så varmt ute, och 19 grader i träningsrummet ska det väl gå bra. Men varför måste dom ha så hög musik?

7 kommentarer:

 1. Så roligt att få agera chef en vecka. Det kommer du säkert att klara helt galant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja min man kommer och hälsar på mitt i perioden, med rena kläder.

   Radera
 2. Grattis! Det måste kännas skönt med ett sådant förtroende! Och du får ägna dig åt det du gillar bäst - en win-win-situation!
  Sen är jag imponerad av att du börjat träna! Jag gillade inte heller gymnastik i skolan...Men jag jobbar i trädgården - det är också träning...
  Lycka till!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste försöka träna för att inte stelna till.

   Radera
 3. Har du träningsvärk idag?
  Hoppas allt går bra när du ska vara chef på hästgården.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tog nog i lite för hårt...

   Radera
 4. Arbeide med hester er så hyggelig... jeg tok noen ganger omsorg for hestene til en venninne da hun var på ferie... og jeg var veldig glad :-))
  Trening i treningsstudioet er litt utmattende i begynnelsen, men hvis musklene er vant til det, er det morsomt... det er best å trene to eller tre ganger i uka :-)) Lykke til :-))
  Hilsen til deg. Gleder meg å høre.
  Viola

  SvaraRadera