16 jan. 2018

Vinter på sitt bästa för intresserade...

t


Sommarmöblerna är gömda under en halv meter snö...ska försöka köra 2 mil idag till stallet och sköta Jadir. Har fått fast dag på tisdagarna till ridning, det är en perfekt ordning. Hästägaren och Jadir ska tävla i distansridning senare i vår, en ridtur på 16 mil. Först i mål vinner inte, utan den hästen som har lägst puls, inte haltar, och mår bra vinner.
Annars har jag börjat på många olika stickningar, och repat upp igen. Garn är ju så dyrt, så det gäller att veta vad man ska sticka och inte bara på måfå.
Trots att jag inte har födelsedag än på några veckor, har jag fått några presenter. I lördags var vi på en mysig, hemtrevlig restaurang med storebror Thomas. God, billig mat och trevligt sällskap är en bra lördagseftermiddag.
Pannacotta med bär till efterrätt, mums...

3 kommentarer:

 1. Ja, ni har då verkligen fått snö så det räcker. Vi har fått 20 cm idag, jag har precis varit ute och skottat. Men det är så fint att titta på vinterlandskapet utanför fönstret.
  Kör försiktigt om du ska ut på vägarna, jag håller mig hemma idag. Får väl börja sticka på nya raggsockor eftersom garnet kom igår.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, det var inte dåligt med snö ni har! Det verkar som om hela Norge och Sverige, utom vår lilla hörna här nere i sydväst, är täckta med snö! Här är det fortfarande barmark och idag har vi 6-7 plusgrader och en blek vintersol! Och den starka vinden från igår har mojnat! Så det blir nog en promenad i eftermiddag!
  Så härligt för dig att få rida en så fin häst och vilken "klok" tävling, där den häst som mår bäst efter tävlingen, vinner!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Så mycket snö ni har fått. Här har vi årets första snöväder i dag, men ännu har det inte kommit några större mängder.
  Den efterrätten ser läcker ut!!

  SvaraRadera