31 okt. 2017

Halloween

Varje morgon vaknar jag en stund före familjen. Då läsar jag igenom min blogglista, och några bloggar i Norge. Beundrar dom som har något att skriva varje dag, några skriver till och med flera gånger dagen.
Erik har förberett för Halloween ikväll. Små påsar med lite godis så det räcker till alla.
Det bor många barn runt oss, och när föräldrarna är med vet vi vilka det är. Förra året kom en pojke 2 gånger, han tyckte det var så roligt och han tackade så fint. En flicka började gråta hon tyckte det var så mörkt ute och lite otäckt att klä ut sig.
Försöker hitta en privathäst som jag kan rida. Många önskar sig en medryttare till sin häst. Träffade en i söndags som hade en häst med fel i ryggen, och var halt. Mycket konstigt, men hon hade provat behandlingar i flera år på hästen och inget hade hjälpt. Det är ju nästan djurplågeri att fortsätta rida en häst som har en skada. Många tonåringar har dyra hästar, på fina stall, som dom inte hinner sköta varje dag. Föräldrarna betalar för hästen, stallhyra, mat, skor men så kommer tonåringen på att det tar för mycket tid.


6 kommentarer:

 1. Bus eller godis..tur ni laddat upp med godis.
  Har du skurit ut mönstret i pumpan.
  Vår son gjorde en fin pumpa till mig oss. Vi firar inte halloween, men pumpan lyser fint på trappan.
  Hoppas du hittar en häst snart som du kan rida på.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi firar inte halloween men man får vara lite snäll mot grannarnas barn.

   Radera
 2. Halloween är ingenting vi firar speciellt, men det är kanske bäst att köpa lite godis, OM det skulle komma någon! Annars får man väl själv äta det...
  Vår dotterdotter rider och hon är fodervärd åt en häst på ridstallet, vilket innebär att hon sköter denna häst. Tidiga morgnar, sena kvällar och helger till tävlingar, hennes tid är fylld av hästen! Hon är jätteduktig!
  Ha det så bra, kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloween firar vi inte, men grannarnas barn gör det.

   Radera
 3. Hoppas att du får tag i en häst! Det måste vara roligt att kunna rida ut i naturen och nog tycker man att det borde finnas någon som vill ha sin häst motionerad. Dottern har ju skaffat sig en häst på gamla dar, ja hon börjar faktiskt bli gammal. I år fyller hon 55, men hon tycker så mycket om att rida och det är ju bra motion.
  Ha en fin Halloween!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också 55 år, och känner mig som 45 år på hästryggen!
   Delade ut 18 påsar med godis igår. Tycker det är ok när föräldrar är med barnen och ser till att dom tackar ordentligt.

   Radera